Social

Elena Carstea trebuia sa fie consilier prezidential in locul Elenei Udrea

Aflata, acasa, la Medias, dupa mai multe luni petrecute in SUA alaturi de viitorul sau sot, Andrew, cantareata Elena Carstea a relatat pentru "Averea", ca fotoliul de consilier prezidential al Elenei Udrea, era, de fapt, al ei!

Artista sustine ca, din cauza unei afectiuni medicale, descoperita acum un an si jumatate, a ratat fotoliul de consilier prezidential. Pana la urma, postul a fost incredintat unei alte Elene, cu numele de Udrea. "Nu este un secret faptul ca am fost membru activ al PD Bucuresti, statut prin care mi s-a garantat un loc de consilier prezidential la Cotroceni.

Din pacate, la foarte putin timp dupa lansarea in cursa electorala a lui Traian Basescu, m-am imbolnavit. Medicii mi-au recomandat ca, pentru cel putin un an, sa ma retrag din viata publica ", a declarat Elena Carstea.

Fatuci dependente, clone sau desene animate

Elena Carstea este convinsa ca "niciuna dintre fatucile dependente de play-back si care bat campii pe la MTV nu au vreo sansa in strainatate. Acolo oamenii vin sa vada si sa auda artiste adevarate, nu la clone, respectiv... desene animate". Cat despre proiectele ei profesionale, Elena sustine ca doua case de discuri, una din Nashville si alta din Boston, i-au cerut, deja, sa-i inregistreze un nou album.

(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea