Social

#elena basescu #pdl #europarlamentare

Elena Basescu spune ca se intoarce in PDL "in noaptea alegerilor"

Candidatul independent Elena Basescu sustine, intr-un interviu acordat unui ziar local, ca s-ar putea intoarce in PDL chiar duminica noapte si ca Emil Boc a fost "scos la incalzire " de partid. Intrebata de redactorul ziarului "Ziua de Cluj" unde se vede peste cinci ani, Elena Basescu sustine ca viitorul ei politic este in cadrul PDL, partid din partea caruia lasa sa se inteleaga ca ar putea candida pentru Parlamentul Romaniei.

"Ma vad deja intoarsa in Parlamentul Romaniei din partea PDL, partid in care ma intorc poate chiar in noaptea alegerilor. Nu ai cum sa faci politica pe termen lung fara sprijinul unui partid politic. La fel, eu consider ca cei care migreaza de la un partid la altul sunt terminati politic: va dau exemplul domnului Duvaz si al domnului Sassu. Erau embleme ale PD. Au fost acceptati de PSD, dar au fost considerati ca niste tradatori tot timpul: au fost rasplatiti cu anumite lucruri, dar nu au fost niciodata integrati in echipa", sustine Elena Basescu.

 ( citeste continuarea in Realitatea TV )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea