Social

#elena basescu #eba #droguri #luxten #salariu #candidat

Elena Basescu, pentru legalizarea drogurilor usoare si contradictorie in declaratii

Elena Basescu ar fi de acord cu legalizarea drogurilor usoare. Aceasta declaratie a fost facuta de mezina presedintelui in cadrul unei emisiuni televizate in timpul careia a vorbit si despre colaborarea sa cu Luxten .  

EBA a oferit un raspuns surprinzator la intrebarea jurnalistului Victor Ciutacu , la o emisiune difuzata aseara la Antena 2. Intrebata fiind cum ar vota in cadrul dezbaterilor din Parlamentul European pe tema legalizarii drogurilor usoare, Elena Basescu, candidata independenta la europarlamentare, a spus ca probabil ar fi de acord cu o astfel de masura, motivandu-si decizia prin faptul ca in anumite state europene si in Statele Unite aceste droguri sunt permise.  

Mezina presedintelui a precizat insa faptul ca ar tine cont si de decizia grupului politic din care va face parte, respectiv Partidul Popular European.

Potrivit Cotidianul, Elena Basescu a avut ceva probleme de memorie atunci cand a venit vorba de perioada in care a lucrat cu norma intreaga la Luxten. Comentand salariul de circa 1700 de euro pe care il primeste de la compania de iluminat stradal, fiica presedintelui a precizat faptul ca din 2004 si pana in acest an a fost angajat full-time al Luxten.

In aceasta problema exista insa niste contradictii in declaratii. In urma cu ceva vreme, EBA spunea ca din momentul in care a inceput sa lucreze ca stagiar la Parlamentul European la cabinetul Monicai Iacob-Ridzi, respectiv din septembrie 2008, a trecut la un part-time job la Luxten. “Rolul meu ca stagiar este mai mult sa invat despre institutii europene, politici europene, proceduri ale Parlamentului European. La Luxten o sa lucrez part-time. Deja mi-am schimbat contractul full-time inca dinainte de alegerile europarlamentare”, declara in septembrie 2008, pentru Cotidianul, Elena Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea