Social

Elena Basescu, nunta in ciuda presedintelui

Mezina presedintelui planuieste sa se casatoreasca in vara acestui an. Asta impotriva dorintei tatalui sau. Elena calca pe urmele surorii sale, care a devenit sotia lui Bodo (Proconsul), chiar daca Traian Basescu nu l-a vrut ginere.

De Sarbatori, Elena Basescu a acceptat incantata sa devina sotia lui Radu Prunaru, cu care are o relatie stabila de mai bine de doi ani, scrie revista Story. Se spune ca Traian Basescu ar fi fost impotriva relatiei fiicei sale cu un jurnalist - Radu este fotoreporter -, dar ca, in timp, s-a obisnuit cu ideea. Dar asta nu inseamna ca este foarte multumit si de acord sa dea mana Elenei. De curand, presedintele statului a facut o vizita la Academia Petru Movila din Kiev. Acolo le-a povestit studentilor ca are doua fiice. Cea mare este casatorita, dar spera ca cea mica va mai astepta pana cand va face pasul cel mare. Ei bine, asteptarile primului om in stat au fost insa inselate. Elena face nunta in aceasta vara.


UN OM SIMPLU
Revista mai sus-amintita dezvaluie ca Elena duce o viata obisnuita, nefiind impovarata de functia tatalui. Este pasionata de politica si are de gand sa calce pe urmele parintelui sau. Si pentru asta munceste intens. Pregateste masteratul in stiinte politice, ca o continuare a studiilor facute in SUA, dar si a facultatii pe care a urmat-o la Bucuresti. In plus, nu a vrut sa beneficieze de tratament preferential, asa ca s-a angajat la o firma de prestigiu prin concurs. Iar in timpul liber prefera sa calareasca sau sa iasa in oras cu iubitul si cu prietenii comuni.


MIREASA PE PODIUM
Lipsita de superstitii, Elena Basescu si-a facut debutul pe podium anul trecut, cand a imbracat rochia de mireasa a colectiei create de Anca Maxim . Si se pare ca nu i-a purtat ghinion. De atunci fiica presedintelui a refuzat multe propuneri de a poza, dar a ales sa fie imaginea casei de moda Ziggo, pentru colectia toamna - iarna 2005 - 2006. Cei care ii sunt aproape spun totusi ca Elena nu pune foarte mare accent pe aspectul fizic. Doar ca nu isi vopseste parul pentru a nu-l strica, si nu foloseste fard pentru pleoape ca sa nu imbatraneasca prematur.


CU LACRIMI IN OCHI
Presedintele Traian Basescu nu a fost de acord nici cu alegerea facuta de fiica sa mai mare, Ioana. Ea s-a casatorit in luna iulie a anului 2003 cu Bodo , solistul formatiei Proconsul. Atunci se zvonea ca socrul mic il considera pe Bodo doar un "lautar". Cu toate acestea, el a fost cel care a oficializat cununia civila . Nu de alta, dar detinea la acea vreme functia de primar al Capitalei. In timp ce citea "codul familiei", Traian Basescu a plans de emotie.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea