Social

#marian oprisan #ioana basescu #andrei hrebenciuc #traian băsescu #viorel hrebenciuc #elena basescu

Elena Basescu, catre Hrebenciuc: "Lasa-ne familia in pace!"

Elena Basescu il ataca dur pe liderul PSD Viorel Hrebenciuc . Ea sustine ca tatal fostului ei iubit ofera informatii false presei despre viata ei personala si despre sora ei, Ioana.

Fiica presendintelui este suparata deoarece, dupa ce mai multe ziare au publicat informatii despre o relatie intre sora ei, Ioana Basescu si baronul PSD Marian Oprisan , Viorel Hrebenciuc a sustinut zvonurile.

Hrebenciuc si Mircea Geoana au confirmat relatia dintre Ioana si Marian, lucru care a infuriat-o pe Elena Basescu, suparata de mai mult timp pe liderul PSD, despre care spune ca minte in presa pentru a-si apara fiul.

"Hrebenciuc sa nu-si permita sa vorbeasca despre viata personala a surorii mele sau a mea. Asta a facut dansul tot timpul. A pus mana pe telefon si a sunat la ziare si reviste prietene pentru a-l scoate pe baiatul dansului, Andrei, din situatii mai putin placute, creandu-i astfel o imagine falsa.", a declarat Elena Basescu pentru Cotidianul.

Ioana si Marian Oprisan au dezmintit faptul ca au o relatie si au fost revoltati de zvonuri. Elena regreta ca nu si-a ascultat tatal si ca a continuat relatia cu fiul lui Hrebenciuc, pe care il considera slab si influentabil.

Mai multe detalii despre presupusa relatie intre Ioana Basescu si Marian Oprisan, in Cotidianul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea