Social

#elefant.ro #librarie online #comert electronic #carti online

(P) Elefant.ro introduce sistemul de comanda cu un singur click

Premiera pe piata de comert electronic din Romania

Elefant.ro, cea mai mare librarie online din Romania, a lansat in premiera, la sfarsitul lunii martie, „Comanda cu un click”, cea mai rapida si mai simpla modalitate de comanda cunoscuta in comertul online.

Comanda cu un click este procedura prin care clientii Elefant.ro vor completa o singura data adresa de livrare si preferintele de plata, direct din contul de utilizator. Aceste informatii vor deveni setari predefinite si vor fi folosite ulterior pentru fiecare comanda cu un click plasata pe Elefant.ro.

Procedura obisnuita de comanda online este astfel simplificata, oferind utilizatorilor cea mai buna experienta a cumparaturilor online. Acest model a fost pentru prima data implementat de Amazon.com si AppleStore, contribuind, printre altele, la consacrarea comertului electronic pe plan international.

Este foarte simplu sa comanzi cu un click: iti alegi produsul dorit si apesi pe un buton. Doar atat!”, afirma Vlad Puescu, Digital Manager Elefant.ro.
Comanda cu un click simplifica si optiunea de plata prin card bancar: dupa prima plata efectuata nu va mai fi nevoie de completarea tuturor datelor. Va fi suficienta selectarea cardului si introducerea codului de securitate de pe spatele acestuia. Astfel, procedura de comanda devine mult mai simpla si mult mai sigura, iar datele personale raman in siguranta.

Aveam in vedere de ceva timp implementarea acestei proceduri pe Elefant.ro. Realizarea ei in acest moment este doar un pas firesc, perfect integrat in strategia noastra de dezvoltare. Unul dintre principalele noastre scopuri este sa aducem constant un plus de inovatie pe piata online din Romania”, a declarat Ruxandra Banaru, Director Executiv Elefant.ro.

Dezvoltarea noii proceduri reprezinta efortul echipei proprii de programare si este rezultatul a doua luni de lucru pentru implementare.

Clientii Elefant.ro pot comanda acum mai sigur si mai usor orice produs din oferta vasta disponibila pe site-ul librariei: peste 40.000 de carti, eBooks, muzica, filme, eReadere si tablete. Mai mult, cumparatorii pot citi inainte de achizitie primele 20 de pagini din peste 5.000 de carti, concept ce va fi extins in curand si ofertei de muzica si film achizitionate online. Piesele vor putea fi ascultate in avanpremiera timp de 30 de secunde, iar filmele vor avea un trailer disponibil spre vizionare, inainte de plasarea comenzii.
 

Dezvoltarea portofoliului de produse si crestere semnificativa estimata pentru 2012

 

In anul 2011, Elefant.ro a inregistrat o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro , iar estimarile companiei pentru anul curent se ridica la 2,5 milioane euro exclusiv online. Cresterea este aproximata in urma completarii portofoliului de produse cu gama media si carte straina. De asemenea, Elefant.ro deruleaza de la inceputul anului curent un parteneriat de exclusivitate cu reteaua Kaufland pentru difuzarea de carte. Pentru acest parteneriat se estimeaza circa 1 milion de euro in cifra de afaceri pe 2012.

Lansarea noii proceduri simplificate vine pe fondul unei cresteri de peste 70% a comenzilor inregistrate de Elefant.ro comparativ cu inceputul anului anterior.

Despre Elefant.ro

Elefant.ro este cea mai mare librarie online de pe piata din Romania. Inaugurata in 17 iunie 2010, gratie unei finantari din partea fondului de investitii Greenlight Invest, site-ul se bucura de sute de mii de vizitatori unici lunar. Promotiile zilnice, cupoanele de reduceri si programul de fidelitate au adus clientilor Elefant.ro cartile cu cele mai bune preturi din Romania. Pe Elefant.ro comenzile sunt livrate in 24 de ore in orice loc din tara si in 3 ore in Bucuresti, prin serviciile oferite de Fan Curier.

Din noiembrie 2010, blogul literar BookMag – sectiune a Elefant.ro -  a cunoscut o crestere spectaculoasa, transmitand online cele mai importante evenimente editoriale din Romania. De asemenea, Elefant.ro preia, in exclusivitate in Romania, materiale furnizate de serviciul New York Times Syndicate si ai caror autori sunt scriitori celebri in lumea intreaga: Paulo Coelho, Umberto Eco, Javier Marias. La BookMag colaboreaza cu recenzii si alte materiale nume cunoscute ale culturii romanesti, cum ar fi: criticii literari Costi Rogozanu si Bogdan-Alexandru Stanescu, psihologii Aurora Liiceanu, Florin Tudose, Cristian Andrei, jurnalistele Cristina Bazavan si Oana Dusmanescu, scriitorii Daniela Zeca-Buzura, Mircea Oprita, Liviu Radu, Danut Ungureanu sau Alexandra Rusu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea