Social

#tripleti #tripleti identici #diferentiere tripleti

Ele sunt tripletele absolut identice! Nici parintii nu le pot diferentia

Doi parinti din Marea Britanie si-au dat seama ca nu reusesc sa faca diferenta intre cele trei fete pentru simplul fapt ca sunt identice! Solutia gasita de ei a fost un cod de culori. Le-au vopsit unghiile de la picioruse in culori diferite.

Ffion, Maddison si Paige sunt trei fetite care zilele trecute au implinit un an. Insa nici pana acum, mama si tatal lor nu au reusit sa gaseasca elemente particulare care sa le individualizeze usor. Si pentru ca fiecare copil are nevoile lui, parintii, Karen si Ian Gilbert, au fost nevoiti sa gaseasca o solutie.

Astfel, ei le-au pictat micutelor cu oja colorata cate o unghie de la picior. Ffion are culoarea roz, Maddison, verde-menta, iar Paige, violet. In acest fel, parintii stiu care dintre copile a mancat si care nu, care a facut temperatura sau careia au apucat sa ii schimbe scutecul.

Pentru ca seamana atat de bine, trio-ul de fetite a aparut deja in cateva reclame in Marea Britanie. Parintii spera ca, atunci cand vor creste mai mari, tripletele vor dezvolta personalitati diferite, reusind astfel sa capete particularitati si sa fie mai usor de identificat.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea