Social

#Brian Cullinan #gafa istorica de la Oscar 2017 #oscar 2017 #warren beatty

El este vinovatul pentru gafa istorica de la Oscar 2017

Brian Cullinan (foto, mijloc), un contabil al firmei PricewaterhouseCoopers, ocupat cu publicarea de mesaje despre actori, pe Twitter, este cel care i-a inmanat lui Warren Beatty plicul cu castigatorii gresiti, relateaza Reuters.

Un contabil al Academiei Americane de Film a dat in bara procedura meticuloasa de anuntare a premiului Oscar pentru cel mai bun film inmanand plicul gresit, astfel ca filmul "La La Land" a fost declarat castigator inainte ca "Moonlight" sa fie desemnat adevaratul castigator al premiului, au anuntat reprezentantii firmei PricewaterhouseCoopers (PwC).

“Cullinan a dat din greseala plicul de rezerva pentru cea mai buna actrita in rol principal in loc sa imnaneze plicul pentru cel mai bun film lui Beatty si Dunaway”, au declarat reprezentantii PwC.

"Odata ce s-a petrecut aceasta eroase, protocolurile pentru a corecta greseala nu au fost duse la indeplinire suficient de rapid de catre dl. Cullinan sau de catre partenerul sau."

Ziarul Wall Street Journal si site-ul monden TMZ.com au scris ca Brian Cullinan se ocupa cu postarea de fotografii cu actrita Emma Stone pe reteaua de socializare Twitter cu cateva minute inainte de a crea confuzia.

Fotografia de pe contul de Twitter al lui Cullinan a fost stearsa ulterior dar aceasta mai putea fi vazuta luni in arhiva unei pagini cache. Cullinan nu a comentat subiectul.

Reprezentantii PwC au declarat ca isi asuma integral greseala si au cerut scuze actorilor si echipelor filmelor "La La Land" si "Moonlight".

“Le cerem scuze sincer lui Warren Beatty, Faye Dunaway, gazdei Jimmy Kimmel, si retelei ABC, precum si Academiei. Niciunul dintre acestie nu au fost responsabili pentru eroirile comise ieri seara”, au mai declarat reprezentantii PwC.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea