Social

#romani in strada #modificarea Codurilor Penale #proteste Romania

“Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii!” Romania iese in strada cu mic, cu mare dimineata, la pranz si seara

Protestele de amploare continua in Romania fata de modificare a Codurilor penale! Vineri, pauza de masa a Romanilor a fost transformata in pauza de protest!

“Daca societatea civila iese la protest „dupa program” nu se vor schimba prea multe in tara. E nevoie de un protest masiv, care sa blocheze intreaga tara, de la 9 dimineata pana seara tarziu.

Acestea fiind zise, facem un apel catre toti oamenii de afaceri din Romania, sa-si lase angajatii sa protesteze, VINERI, 3 februarie.

Productivitate pentru democratie, ne mutam in Piata Victoriei!”, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului de protest.

„Ne vedem azi la Guvern. Vine weekend-ul, iar noi suntem mai motivati ca niciodata sa scapam de acesta ordonanta. Iar daca acesta ordonanta nu pica, picati voi”, se arata pe o alta pagina de organizare a protestului.

Manifestatii de amploare se anunta si sambata.

„Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii. Sambata, asa cum ne-ati propus, hai sa luam copiii de mana, in brate, in carucioare, pe umeri si sa facem cel mai pasnic si colorat protest! Dupa ora 18:00, ii putem lasa in grija bunicilor. Noi ramanem in strada sa le aparam viitorul! in fapt, Romania nu e a noastra, e a lor”, conform paginii de Facebook a evenimentului.

„Tot Sambata mergem in mars de la Guvern pana la Palatul Parlamentului, unde facem un lant uman in jurul Casei Poporului”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea