Social

Editura RAO participa la Bookfest cu 1.300 de titluri

RAO Class propune peste 25 de noi aparitii, peste 20 in Biblioteca RAO, mai bine de 15 aparitii in Colectia Opere XX si peste 50 de carti noi pentru copii si tineri. 

Publicul roman va avea ocazia sa se intalneasca pentru prima oara cu Julia Navarro. Autoarea spaniola de bestselleruri va participa la lansarea celui mai recent roman al sau, Sangele nevinovatilor . Cartea provoaca la reflectie asupra radacinilor fanatismului si asupra ciocnirii dintre Occident si Orient.  

Cititorii vor putea descoperi  si cea mai noua colectie a Editurii RAO, “Pentru tine”. Primele sase carti recent aparute in aceasta colectie vorbesc despre femei, destine si decizii in lumi si pe continente diferite.

Printre scriitoarele incluse in aceasta colectie se numara Daniele Sallenave, distinsa in 1995 cu Marele Premiu pentru Literatura al Academiei Franceze, sau Sophie Dahl, nepoata celebrului scriitor britanic Roald Dahl.  In colectia Opere XX au aparut Un om fara de tara, de Kurt Vonnegut si  Nuvele regasite de William Faulkner , carti arunca o lumina noua asupra personalitatii lui Vonnegut, respectiv asupra procesului de creatie al operelor faulkneriene.  

Doua nume importante ale thrillerului contemporan , Steve Berry si John Grisham, publicate in RAO Class, ii asteapta pe iubitorii de aventura. Daca Berry scrie in  Al Treilea Secret despre viziuni ale Fecioarei Maria, documente secrete si jocuri politice in cele mai inalte nivele ale Bisericii Catolice, Grisham isi surprinde fanii in Fotbal si Pizza cu un subiect neobisnuit pentru stilul lui: un jucator de fotbal american se trezeste dintr-o data si e nevoit sa se adapteze intr-o lume complet straina - Italia. In acelasi format: „Inchizitorul”, de Wolfgang Hohlbeim, „Chirurgul”, de Tess Gerritsen, „Ordinul Fecioarei Maria”, de Max Foran.  

In Biblioteca RAO, Azar Nafisi vorbeste despre cum e sa predai literatura occidentala intr-un Iran care se razvrateste. Citind Lolita in Teheran e povestea adevarata a unei profesoare care, timp de doi ani, aduna in secret sapte studente pentru a citi operele interzise ale clasicilor occidentali. In acelasi format: „Varsovia”, de Norman Davies si „Dresda”, de Frederick Taylor.  Sandro Veronesi, unul dintre cei mai importanti autori italieni ai momentului, va fi „prezent” la Bookfest cu o noua carte in RAO Contemporan, Forta trecutului, povestea unui om care realizeaza ca a fost intotdeauna diferit de ceea ce credea ca este. In aceeasi colectie: „Viata invizibila” de Juan Manuel de Prada.  

Tinerii sunt asteptati la Strandul RAO CU Abarat, de Clive Barker , un fantasy de colectie, ilustrat cu peste 100 de imagini create de autor. Stephanie Meyer si cartea ei, Amurg, (primul volum din seria cu acelasi nume) au convins critica si publicul american. Romanul a primit mai multe premii (New York Times Bestseller; Best Book of the Year - Publishers Weekly; Best Book of the Decade – Amazon) si va fi ecranizat.

 

Cartile RAO vor avea la Bookfest o reducere de zece la suta.   Aparitiile din colectia RAO Contemporan si cartile pentru copii vor fi reduse cu 15 procente.  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea