Social

#investire barack obama #ziare investire obama #ziare vanzare ebay

Editiile speciale ale ziarelor care vor relata investirea lui Obama se vand deja pe eBay

Mai sunt aproape trei zile pana cand presa va gusta poate una dintre cele mai asteptate investituri din istoria Statelor Unite, insa nu este prea devreme ca intreprinzatorii sa vanda deja pe eBay editia de miercuri, 21 ianuarie, a cotidianului New York Times .

Cine vrea editiile speciale de miercurea viitoare trebuie sa scoata din buzunar incepand cu 99 de centi. Astfel, intreprinzatorii incearca sa evite situatia creata a doua zi dupa alegerile din 4 noiembrie 2008, cand principalele ziare americane s-au epuizat in cateva ore si s-au vandut si cu 100 de dolari pe Internet, transmite AP.

A doua zi dupa victoria lui Obama, principalele cotidiene americane au fost nevoite sa tipareasca mii de exemplare suplimentare pentru a face fata unei cereri inedite vizand editiile lor speciale consacrate lui Barack Obama. La Washington, circa 400 de persoane stateau la coada in fata birourilor Washington Post pentru a cumpara editia speciala pregatita de cotidian, care pana la pranz deja se epuizase in capitala americana.

Cotidianul, care deja imprimase un tiraj cu 30% mai mare fata de cel obisnuit, a anuntat ca va mai tipari 250.000 de exemplare ale editiei sale din 5 noiembrie.

La New York, cotidianul The New York Times isi sporise tirajul cu 35%, dar a trebuit sa tipareasca inca 75.000 de exemplare pentru a raspunde cererii. Pe site-ul specializat de online eBay un exemplar din The New York Times se vindea miercuri seara cu 199 de dolari, dar existau si oferte cu 400 de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea