Social

Ecoturism sud-asiatic

Inspirati de frumusetea naturala a Asiei de Sud si de cultura bogata, multi turisti incep sa manifeste interes fata de alternativele ecologice ale zonei. Cu toate ca piata este inca in dezvoltare, sunt cateva tari in regiune care ofera varianta ecoturismului, printre care Thailanda , Cambodgia , Laos, Vietnam, Malaezia si Indonezia . 

Ecoturismul este definit ca fiind "responsabil" si "etic", turistii incercand sa minimalizeze impactul lor asupra mediului si sa se asigure ca prezenta lor este benefica pentru comunitatea locala. "Cateva dintre aceste tari au profitat de avantajul cultural si natural pe care il au pentru a-si dezvolta turismul. Au scos in evidenta aceste frumuseti si au atras turisti", spune Ayako Ezaki, director de comunicare la Societatea Internationala pentru turism .

 

(continuarea in Banii Nostri)

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

 

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea