Social

#consilier prezidential minoritati #peter eckstein kovacs

Eckstein Kovacs a fost numit consilier prezidential pentru minoritati

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul de numire a fostului senator UDMR Peter Eckstein-Kovacs in functia de consilier prezidential pentru minoritati in cadrul Administratiei Prezidentiale.

Peter Eckstein-Kovacs nu a intrat in Parlament la alegerile din 30 noiembrie, cand a candidat in colegiul senatorial 2 pentru Cluj-Napoca, dupa incheierea mandatului sau de senator in legislatura 2004-2008. El a obtinut la alegerile parlamentare 20,34% din voturi in Colegiul 2 din Cluj, fiind devansat de Serban Radulescu (PD-L) cu 47,73%, informeaza Newsin.

peter eckstein kovacs a intrat in conflict cu conducerea UDMR la inceputul anului 2008, cand in Parlament se discuta Legea Agentiei Nationale de Integritate.

El si-a dat demisia din functia de presedinte al Comisiei juridice pe 4 martie 2008, anuntand ca demisioneaza din cauza lipsei unei sustineri din partea Uniunii pentru reforma in justitie, mai ales in cazul ANI, insa a precizat ca nu va parasi formatiunea politica din care face parte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea