Social

Echipa nationala a Irakului, dizolvata!

Orice greseala se plateste! Mai ales la Bagdad. Federatia Irakiana de Fotbal a anuntat, joi, ca a dizolvat nationala si ca l-a concediat pe selectionarul acesteia dupa meciul pierdut in fata reprezentativei Quatarului, scor 0-1, in campania de calificare la Campionatul Mondial 2010 din Africa de Sud.

„S-a hotarat ca echipa sa fie dizolvata, cu toti jucatorii si staff-ul tehnic, in frunte cu Adnan Hamad, care nu mai este selectioner. Este foarte trist ca nationala Irakului a ratat calificarea la CM 2010 ”, se arata intr-un comunicat al forului, care mai cere Guvernului Irakian sa-i ofere ajutor financiar pentru a aduce un tehnician strain si talentat.

Adnan Hamad a fost numit selectioner la nationalei Irakului in luna februarie, dupa ce inainte banca tehnica fusese ocupata de norvegianul Egil Olsen , un alt antrenor care a dezamagit. In opinia mai multor irakieni echipa de fotbal a fost demoralizata din cauza disputelor dintre guvern si Comitetul Olimpic, care luna trecuta a fost dizolvat pe motive de coruptie. Comitetul Olimpic International a raspuns prin suspendarea forului irakian.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea