Social

#ioan andone #antrenor #liga campionilor asiei #echipa #optimi

Echipa lui Andone este in optimile Ligii Campionilor Asiei

Ioan Andone are echipa de optimi de finala Ligii Campionilor Asiei. Formatia pe care o conduce romanul, Al-Ettifaq Dammam, a castigat meciul pe care l-a disputat ieri cu echipa uzbeka FC Bunyodkor, asigurandu-si calificarea fara emotii in urmatoarea etapa a competitiei.

Arabii lui Andone au castigat la scor (4-0) meciul din cadrul etapei a 5-a din liga campionilor asiei si a acces in etapa urmatoare a competitiei, respectiv optimile de finala. Golurile gazdelor au fost marcate de Tagoe (16, 38), Basheer (48) si Al-Raja (81), dupa cum noteaza Realitatea TV.

Datorita victoriei de ieri, Al-Ettifaq Dammam a acumulat 12 puncte in Grupa D a Ligii Campionilor Asiei, obtinand astfel calificarea in optimile de finala ale competitiei, chiar daca din faza grupelor mai este de disputat o etapa. Echipa antrenata de Andone este urmata in clasamentul grupei chiar de FC Bunyodkor, formatia la care evolueaza si fostul campion mondial Rivaldo , intre cele doua fiind o distanta de 5 puncte.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea