Social

#ebola #victime #deces #virus

Ebola a reaparut! Doua decese intr-o singura zi

Virusul Ebola face din nou victime. Joi au fost confirmate doua decesuri provocate de virusul Ebola de catre autoritatile din Guineea.

Anuntul a fost facut la doar cateva ore dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a facut o declaratie despre o presupusa oprire a "tuturor lanturilor initiale de transmitere" ale epidemiei in Africa de Vest.

Cele doua noi cazuri care au fost detectate in sud-estul Guineei, in sub-prefectura Koropara, dupa ce OMS a anuntat sfarsitul ultimului episod al bolii in statul vecin, Sierra Leone, ultima tara din regiune inca afectata de cel mai grav focar de Ebola de la identificarea virusului in Africa Centrala in 1976, potrivit libertatea.ro.

Cele doua victime erau sot si sotie. Acestia au decedat in urma varsaturilor si a diareei intr-o localitate, ai carei locuitori au informat serviciul sanitar din Nzerekore. In regiune mai sunt alti trei suspecti de infectie cu virusul Ebola.

Sursa foto: japantimes.co.jp

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea