Social

#elena basescu #elena udrea #alegeri europarlamentare #monica iacob ridzi #pdl #traian băsescu

EBA, victorie de partid

Elena Basescu a obtinut succesul in alegerile europarlamentare ajutata de rezultate bune, cu procente de 7,5% in mai multe judete "conduse" de prietenii democrat-liberali ai fiicei presedintelui.

Cea mai mare victorie a Elenei a fost inregistrata in judetul Hunedoara, unde filiala este condusa de primarul de Petrosani, Tiberiu Iacob-Ridzi, sotul ministrului Tineretului, Monica Iacob-Ridzi. Aici, candidatul independent a obtinut 7,62%, cel mai bun scor al ei din tara.

Celelalte judete in care Elena s-a impus au fost Prahova, unde filiala PDL este condusa de Roberta Anastase, cu un scor de 7,52%, Constanta, cu sustinerea Elenei Udrea, cu 7,18%, Iasi si Suceava.

EBA nu a obtinut mai putin de 2,5% in majoritatea judetelor, lucru care a pus la indoiala relatarile presei asupra presupusei directive PDL care urmarea obtinerea a 10 voturi pentru EBA in fiecare sectie de votare . In Harghita, Elena Basescu a depasit chiar scorul PNL de 1,09%, adjudecandu-si 1,27% din voturi.

Dupa anuntarea rezultatelor, EBA a recunoscut ca victoria a fost obtinuta in ciuda presei, care a boicotat-o.

"Eu am fost pur si simplu o tinta. Imaginea mea este foarte departe de cea pe care mi-a fabricat-o presa si in aceasta campanie electorala s-a vazut. Au incercat sa-mi puna amprenta de agramata, de persoana inculta, de persoana care nu stie sa-si sustina pozitia si ideile. Am dovedit cu ajutorul acestei campanii electorale ca nu este asa, ca am fost pur si simplu o tinta. S-a dorit ca presedintele Romaniei sa aiba un copil cu care sa-i fie rusine. Dar nu a fost asa", a declarat Elena Basescu, citata de Gandul.

 

Citeste si

EBA a revenit in PDL

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea