Social

#semnaturi #pdl #candidatura #europarlamentare #elena basescu

EBA a strans 200.000 de semnaturi

Elena Basescu a strans de doua ori mai multe semnaturi decat numarul necesar pentru a putea candida la alegerile pentru parlamentul european. Fiica cea mica a presedintelui candideaza independent .

"Am strans peste 200.000 de semnaturi valabile. Au fost judete care au trimis si 15.000 de semnaturi, iar in Covasna am reusit sa strang 2.000 de semnaturi", a spus Elena Basescu, citata de Evenimentul Zilei.

Mezina Basescu a declarat ca nu se asteapta ca toti semnatarii sa o si voteze, dar este optimista si va organiza campanie electorala cu ajutorul prietenilor din PDL, Organizatia Sectorului 1 din capitala.

Pentru a castiga un fotoliu de europarlamentar, Elena va lansa un site si un cont in care poate primi donatii pentru campanie, pe care le va face publice.

Fiica presedintelui si-a dat demisia din PDL, unde ocupa functia de secretar general al Organizatiei de Tineret, pentru a candida independent si a-si dovedi calitatile politice.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea