Social

#romanca #cea mai frumoasa romanca #Miss Earth 2013 #Ioana Mihalache

Ea este cea mai frumoasa romanca. Iata cum arata reprezentanta Romaniei la Miss Earth 2013

Ioana Mihalache a fost aleasa cea mai frumoasa romanca, in urma selectiei nationale pentru Miss Earth 2013, ce va avea loc in perioada 17 noiembrie-09 decembrie 2013, in Filipine.

Ioana este din Constanta, are 23 de ani, 1.80 m inaltime si are dimensiunile 87-61-91. Ea a absolvit ca sefa de promotie Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii "Ovidius" din Constanta si a fost licentiata cu nota 10.


Sursa foto: m.beautypageantnews.com


In prezent, Ioana este masteranda in cadrul aceleiasi universitati, specializarea Politici Europene de Dezvoltare Regionala.

Ioana Mihalache va pleca in Filipine pentru a reprezenta Romania la unul dintre cele mai importante concursuri de frumusete din lume, Miss Earth, editia 2013, unde va concura cu 95 de canditate.

Ioana vorbeste engleza si italiana. De doi ani profeseaza ca model in Turcia si Italia si a participat pana in prezent la mai multe competitii nationale de frumusete, cele mai importante dintre ele fiind Miss World Romania 2013 si Miss Universe Romania 2013.
 

Sursa foto: en.wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea