Social

#Rolene Strauss #filipine #africa de sud #Miss World 2014

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume! Cum ti se pare alegerea?

Reprezentanta Africii de Sud, Rolene Strauss, in varsta de 22 de ani, a fost aleasa aseara Miss World 2014, informeaza adevarul.ro.

Noua regina a frumusetii a dedicat tarii sale titlul obtinut. "Africa de Sud, acesta este pentru tine. Nu am suficiente cuvinte pentru a spune cat sunt de recunoscatoare ca reprezint o natiune atat de diversa (...) Cu viziunile si visurile mele, pot aduce sensul titlului Miss World la un nivel superior", a spus tanara imediat dupa ce a primit coroana din mainile Miss World 2013, filipineza Megan Young.

Rolene Strauss este bruneta, are 1,77 metri inaltime, este studenta la medicina si este pasionata de sport si de muzica.

Noua Miss World urmeaza sa viziteze Hondurasul, acolo unde va fi construita o scoala ce va purta numele Miss Honduras, Jose Maria Alvarado, si al surorii ei, Sofia Trinidad Alvarado, ucise in urma cu cateva saptamani.

Pe locul secund la Miss World 2014 s-a clasat unguroaica Edina Kulcsar, in varsta de 23 de ani, iar locul al treilea i-a revenit americancei Elizabeth Safrit, de 22 de ani. Miss Australia, Courtney Thorpe, si reprezentanta tarii gazda, Miss Anglia, Carina Tyrrell, au fost celelalte doua finaliste ale concursului, mai scrie site-ul citat.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea