Social

#audi e-tron #SUV EV #e-tron #audi

e-tron la joaca electrica – pe campia de sare sau prin savana

Audi a prezentat e-tron, primul sau model complet electric, oficial acum cateva saptamani, insa munca inginerilor și a prototipurilor nu s-a incheiat inca. Iar in pauzele de lucru, SUV-ul EV este gata de joaca chiar și in cele mai ciudate locuri – precum „campia de sare” sau savana Namibiei.

Constructorul din Ingolstadt continua programul de testare pentru e-tron. In acelasi timp, profita de ocazie pentru a ne face cunoștinta cu noile caracteristici nascute din trecerea la un tren de rulare complet electric. Astfel, Audi este dornic sa ne asigure ca e-tron are abilitati sportive – in ciuda gabaritului sau. La baza manevrabilitatii sale, conform companiei, sta o noua dezvoltare a tractiunii quattro: tractiunea integrala electrica.

Audi e-tron va fi cel mai probabil un SUV foarte dinamic. Va avea suspensii adaptive și un centru de greutate foarte coborat, datorita modului de amplasare a bateriilor, in podea. in plus, motoarele electrice livreaza tot cuplul de la bun inceput. Pentru a se asigura ca nu ofera clientilor gogoși, Audi a mers sa testeze caracteristicile dinamice și stabilitatea pe diferite suprafete de rulare.

e-tron de aventura… sportiva

Astfel, ei s-au orientat catre faimoasa campie de sare din Namibia. Candva un lac sarat, aceasta se afla la marginea deșertului Kalahari, iar suprafata sa dura și poroasa, cu zgura fina, ofera un coeficient redus de frecare, deci conditii perfecte pentru… drift-uri! Apoi, dincolo de cei doi pe 2,3 km de sare, se intinde savana africana. Pe teren dificil, Audi explica cum suspensia ridica garda la sol a modelului e-tron cu 50 de milimetri, sistemul ESC optimizeaza tractiunea și controlul franelor și accentueaza efectul diferentialului blocabil electronic.

Continuarea articolului, pe autovibes.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea