Social

E santajat Vasile Blaga

Cu putin inainte de a fi desemnat drept candidat, mai precis la 29 martie 2008, Vasile Blaga declara solemn ca, intrind in cursa electorala, va cistiga Primaria Bucurestilor. Daca nu va fi asa, isi va asuma raspunderea pentru esec si va demisiona din functia de presedinte al Organizatiei de Bucuresti. Angajamentul ar fi fost uitat, desigur, potrivit naravului romanesc, daca, in saptamina dinaintea celui de-al doilea tur, Vasile Blaga nu si-ar fi reafirmat decizia de a demisiona in caz de esec. N-a facut-o in treacat, constrins de siciielile presei , ci, ori de cite ori a fost posibil, pe un ton ce sugera, din start, ca e un angajament crucial al domniei sale.

Printre liderii PD-L, Vasile Blaga are faima de barbat politic autentic . Chiar daca in campanie a repetat unele clisee prezidentiale, fostul ministru de Interne face o figura aparte intr-un partid a carui emblema caricaturala ramine Emil Boc. Spre deosebire de Emil Boc, Vasile Blaga inspira respect chiar si adversarilor. Vorbeste putin, dar, mai ales, nu trece drept camerista lui Traian Basescu.

 

 Continuarea in Jurnalul  National


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea