Social

#vreme #ploi #prognoza meteo #vreme de toamna

E oficial! Toamna vine de...

August pare sa nu mai rezerve surprize mari in privinta vremii. Sfarsitul de luna se incadreaza in mediile de temperatura normale pentru aceasta perioada, prognoza meteo anuntand sosirea rapida a toamnei.

Inceputul acestei saptamani este caracterizat de o vreme cu cer preponderent noros si ploi razlete. Valorile termice inregistrate pe tot cuprinsul tarii sunt cuprinse intre 22 si 26 de grade Celsius, cu exceptia zonelor din nordul Moldovei, unde ploile reci vor cobori mercurul din termometre pana la 20 de grade.

Marti, vom avea parte de o vreme frumoasa, cu temperaturi de 28 de grade in Bucuresti si sudul Moldovei. Pe Litoral, soarele va straluci toata ziua, temperatura atingand 26 de grade Celsius la mijlocul zilei. Pe timpul noptii, in zonele montane si in nordul Moldovei, mercurul din termometre va cobori sub 10 grade.

De miercuri, apar ploile in jumatatea de nord a tarii, dar si in vestul si sud-vestul tarii. Temperaturile din zonele afectate de aversele de ploaie se vor incadra intre 25 si 28 de grade Celsius, in timp ce in Capitala si pe Litoral soarele isi strange fortele intr-un ultim asalt al verii. 32 de grade in Bucuresti si 29 de grade in sudul litoralului Marii Negre.

Sursa foto: zambeteverzi.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea