Social

E. Boc: Fara a ne imbata cu apa rece, rezultatul obtinut de PD-L este bun

PD-L a obtinut un rezultat bun la alegerile locale, cel mai bun din istoria sa, desi se putea obtine un scor si mai bun, a precizat liderul PD-L Emil Boc , dupa sedinta Biroului Permanent National.Emil Boc a declarat in urma unei analize preliminare a rezultatelor alegerilor locale ca este important ca PD-L a obtinut o serie de "fiefuri" de la PSD si ca si-a dublat procentul obtinut in 2004.

Desi "asteptarile erau, probabil, mai mari" si desi PD-L a pierdut si primarii traditionale, precum cea a municipiului Bucuresti, Boc s-a declarat multumit de retultatul alegerilor. "Am obtinut singuri mai mult decat Alianta in 2004", aprecizat el.

"Fara a ne imbata cu apa rece, rezultatul este bun", sustine Emil Boc. PD-L a obtinut acest rezultat in conditiile unei coalitii totale a tuturor celorlalte formatiuni politice adunate impotriva democrat-liberalilor, a subliniat Boc. Liderul PD-L tinut sa precizeze totodata ca nu are nimic de reposat echipei de la Bucuresti.

In ceea ce priveste asocierea numelui lui Traian Basescu cu esecul PD-L la unele primarii, Emil Boc considera ca ideea este gresita. In primul rand, PD-L si-a dublat procentele fata de anul 2004, astfel incat nu se poate considera ca a obtinut un rezultat slab, a explicat Boc. In al doilea rand, PD-L isi asuma atat victoriile cat si infrangerile, a adaugat el. "Comparatia este fortata si nu are niciun fel de fundament juridic si moral", a spus liderul PD-L.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea