Social

E. Boc: Alianta PNL-PSD naste monstri

Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat ca are loc o restauratie a regimului Iliescu-Nastase sub mana lui Tariceanu. Alaturi de Theodor Stolojan, Emil Boc le-a transmis celor care cred in valorile liberale sa se alature PD-L, pentru ca, potrivit lor, a ramane in PNL inseamna a continua alaturi de PSD.

Emil Boc a acuzat PNL ca foloseste instrumentele statului pentru presiune politica. "Presiunile politice la adresa adversarilor politici prin utilizarea instrumentelor statului, practica atat de des folosita de PSD intre 2000 si 2004, este astazi promovata la rang de politica generala de catre PNL", potrivit liderului liberal-democrat.

Liderul PD-L Theodor Stolojan a declarat ca, pentru el, colaborarea dintre PSD si PNL nu este o surpriza, deoarece cunoaste, inca din vremea cand era membru al PNL, ce gandesc cu adevaral liderii liberali, apropiati ai lui Dinu Patriciu. "Daca in continuare cred in valorile liberale, daca in continuare cred in valoriale Aliantei Dreptate si Adevar atunci trebuie sa vina impreuna cu noi in PD-L", le-a transmis Stolojan membrilor PNL.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea