Social

#roman #serbia #accident rutier

Dupa ce si-a lovit masina, si-a infipt cutitul in piept

Un sofer roman care a fost implicat intr-un accident auto in capitala sarba Belgrad a incercat sa se sinucida chiar la locul coliziunii.

Albin Balbea, de 30 de ani, si-a infipt cutitul in piept dupa ce a vazut ca Mercedesul lui a fost distrus in urma accidentului.

Romanul se afla la volan intr-o intersectie cand s-a produs accidentul din Serbia. Coliziunea dintre masina lui si un alt autovehicul in care circulau alte doua persoane ar fi fost cauzata de roman.

Desi celelalte doua persoane implicate in accident aveau doar rani usoare, romanul a coborat din masina avariata grav si s-a injunghiat in piept sub privirile lor ingrozite.

Cei doi au chemat salvarea si romanul a fost transportat rapid la spital, informeaza Realitatea.net. Balbea a avut nevoie de o interventie chirurgicala , dar medicii au resit sa-i salveze viata si starea lui este acum stabila.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea