Social

#copil #scoala #familie

Dupa ce a ramas repetent, un baiat a fugit de acasa de frica tatalui

Doi parinti dintr-o localitatea ieseana isi cauta disperati copilul de o saptamana. Copilul a fugit de acasa de teama reactiei tatalui sau la faptul ca a ramas repetent.

Tatal copilului a fost plecat doua luni la munca in Constanta, iar la intoarcere nu si-a mai gasit copilul, care a plecat la o matusa la Iasi.

Dupa doua zile in care a stat la rude, acestea l-au sfatuit pe elevul de clasa a saptea sa se intoarca acasa. Copilul a plecat dar nu a mai ajuns acasa si nu a intract in contact cu nici o ruda, informeaza Stirile ProTV.

Parintii au apelat la un consilier care sa-i ajute sa depaseasca acest moment si asteapta orice veste de la politisti, dar nu se stie inca nimic despre soarta copilului disparut .

Unchiul baiatului regreta si el ca l-a trimis acasa dupa cele doua zile in care l-a gazduit. Dupa ce copilul s-a urcat in tren la Iasi, a disparut fara urma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea