Social

#masina #pistol #parcare ilegala

Dupa ce a parcat ilegal, si-a recuperat masina cu pistolul

Un sofer si-a facut singur dreptate dupa ce autoritatile i-au ridicat masina dintr-o intersectie din Capitala. Pentru ca ridicarea masinii i s-a parut incorecta, barbatul nu a vrut sa plateasca taxa de recuperare a autovehiculului si a plecat cu tot cu bariera parcarii firmei care ridica masinile din sectorul 6 .

Volkswagen-ul Beetle, de culoare albastra, cu numere de Franta a fost ridicat dintr-o intersectie si dus in parcarea firmei care se ocupa de ridicarea autovehiculelor parcate ilegal in Sectorul 6. Proprietarul masinii a pornit in cautarea masinii si dupa ce a gasit-o, a refuzat sa plateasca taxa de returnare , in valoare de 500 de lei.

El s-a urcat in masina si a plecat in tromba, cu tot cu bariera de la intrarea in parcare. Potrivit Click!, politistii comunitari , care pazeau parcarea firmei care ridica masinile din sectorul 6, s-au speriat atat de tare de gestul necugetat al soferului, incat si-au alertat colegii.

Soferul curajos a fost dat in urmarire si dupa ce a fost descoperit, la intersectia Bulevardului Iuliu Maniu cu strada Margelelor, a inceput urmarirea. Politistii spun ca au fost pusi in pericol de soferul care i-a lovit, dupa ce s-a facut ca opreste masina. De aceea ei au deschis focul, insa “broscuta” a reusit sa se faca nevazuta in trafic. Autoritatile il cauta si acum pe sofer pentru a-l supune unei anchete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea