Social

#contuzie #cazatura #copil

Dupa ce a cazut de la etajul trei, o fetita de doi ani a scapat doar cu contuzii

O fetita in varsta de numai doi ani a scapat doar cu cateva contuzii dupa ce a cazul de la etajul al treilea al unui bloc din Vaslui.

Micuta se afla in grija bunicii cand s-a urcat pe geamul apartamentului si a cazut. Fetita a fost transportata imediat pe Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde medicii au constatat ca micuta a scapat aproape nevatamata in urma cazaturii.

"In urma primelor investigatii medicale, pediatrii de la SJU Vaslui au constatat ca fetita prezinta doar mici contuzii, fara a avea traumatisme care sa-i puna viata in pericol . Cel mai probabil, impactul fetitei cu solul a fost atenuat de unele obiecte peste care a cazut.

Medicii vasluieni au decis transferarea copilului la o clinica de specialitate din Iasi in vederea efectuarii unor investigatii suplimentare pentru a vedea daca nu prezinta leziuni sau rupturi ale organelor interne", a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa, citata de Gandul.info.

Fetita a fost transferata cu ambulanta la Spitalul de Copii " Sfanta Maria " din Iasi, unde medicii se vor asigura ca starea sanatatii ei nu va fi pusa in pericol de accident.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea