Social

# vremea in weekend #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Dupa canicula vremea se raceste brusc! Iata cum va fi vremea weekendul acesta

Dupa patru zile de canicula vremea se raceste in toata tara. Astfel ne vom bucura de vreme racoroasa intregul weekend. Iata ce ne asteapta in aceste zile.

 

Astazi vremea va fi instabila in Bucuresti si se vor inregistra semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 25oC iar minimele nu vor depasi 16oC. Si la mare sunt asteptate ploi si descarcari electrice in cursul zilei. Temepraturile maxime vor atinge 27oC, iar cele minime între 19oC.

In sudul olteniei insa, temperaturile maxime vor ajunge pana la 32oC in timp ce la munte se vor inregistra precipitatii intense, maximele fiind de 22oC iar minimele ajungand pana la 4oC

Sambata vremea va fi frumoasa in toata tara si se va incalzi usor. In Bucuresti va fi mai mult senin, iar temperaturile maxime vor ajunge pana la 28oC, iar minimele pot ajunge pna al a13oC. Si la mare se va mai incalzi, maximele ajungand pana la 27oC, iar minimele vor ajunge la 18oC. Temperatura apei va inregistra 22oC.

Duminica vremea continua sa se incalzeasca si va f mai mult senint in toata tara. In Bucuresti mercurul termometrelor va urca pana la 29oC. Pe litoral vantul va sufla slab spre moderat iar cerul va fi senin. Maximele vor ajunge pana la 21oC. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22-24oC.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea