Social

#vremea weekend #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Dupa caldura vin ploile si ninsorile! Ce temperaturi ne asteapta in weekend

Weekendul vine cu ploi si vreme mohorata. Temperaturile vor scadea brusc in toata tara si vor fi conditii de ploi, lapovita si ninsori. Iata ce temperaturi ne asteapta la final de saptamana.

Vineri vremea se va mentine extrem de calduroasa pentru aceasta perioada, in toata tara. Cerul va fi variabil cu innorari in vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde local va ploua slab. Innorarile vor cuprinde treptat, spre seara, intreg teritoriul tarii si se vor inregistra precipitatii pe arii extinse. Pe arii restranse, la deal si la munte, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. In zona montana, Maramures, Transilvania si dealurile Moldovei sunt asteptate ninsori. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in zonele montane unde poate depasi 80-90 de km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 20 de grade Celsius.

Si in Bucuresti vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin iar vantul va sufla slab spre moderat cu unele intensificari in special in prima parte a zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade Celsius.

Sambata vremea se va raci accentuat in toata tara. Temperaturile se vor incadra insa in normalul perioadei. Cerul va fi innorat si se vor semnala precipitatii in special in sudul, estul si centrul tarii. Pe alocuri cantitatile de apa pot depasi 15-20 de litri pe metrul cub, in special in Muntenia. La munte vor predomina minsorile, iar in sudul si estul Transilvaniei, precum si in zonele deluroase din sud si est va fi lapovita. Temperaturile minime se vor incadra inte -10 si 0 grade Celsius iar cele maxime intre 1 si 0 grade Celsius.

Si in Bucuresti vremea se va raci bruc si se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, in cursul diminetii si noaptea. Cerul va fi mai mult noros iat vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari temporare. Temperatura minima va scadea pana la -1 grad Cesius, iar cea maxima nu va urca mai mult de 8 grade Celsius.

Duminica, temperaturile se vor mentine in normalul perioadei. Cerul va fi temporar noros iar vantul va sufla slab si moderat. In zonele montane se vor inregistra precipitatii sub forma de ninsoare iar in regiunile nordice sunt asteptate precipitatii mixte. Temperaturile minime se vor incadra inte -8 si 2 grade Celsius iar cele maxime intre 2 si 10 grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. In cursul diminetii vor fi conditii de ceata. Temperatura minima va scadea pana la 2 grade Cesius, iar cea maxima nu va urca mai mult de 8-9 grade Celsius.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea