Social

#demisie Nigel Farage #Nigel Farage #Brexit

Dupa Brexit, Nigel Farage isi vrea viata inapoi!

La nici doua saptamani de la referendumul istoric in care britanicii au votat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, Nigel Farage, liderul formatiunii Partidul Independentei Marii Britanii (UKIP), si-a dat demisia din aceasta functie!

 

“Nu am fost niciodata si n-am vrut niciodata sa fiu un politician de profesie. Scopul meu in politica a fost sa scot Marea Britanie din Uniunea Europeana. Prin urmare, mi se pare corect sa renunt acum sa mai fiu liderul UKIP”, a declarat el, intr-o conferinta de presa.

Farage a subliniat ca va continua sa sustina partidul si sa ajute miscarile de independenta din restul Uniunii Europene, dar ca de acum se va concentra mai mult pe viata sa personala dupa numerosii ani in care a facut campanie pentru iesirea Marii Britanii din UE.

“In timpul campaniei pentru referendum am spus ca imi vreau tara inapoi. Acum spun ca imi vreau viata inapoi, iar asta incepand de acum”, a mai spus Nigel Farage.S

Sursa foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea