Social

#plante #produse naturale #produse plante

Dupa 4 ani, produsele traditionale ale companiei clujene PlantExtrakt revin in portofoliu

Incepand cu luna noiembrie, Laboratoarele PlantExtrakt au reintrodus in portofoliul companiei marci de succes cum ar fi Imunogrip, Imunorezistan, Donavital, Giardinophyt, Plantagingival, Artrophyt sau Sediphyt.

Acestea vor putea fi regasite in forma lor originala, consacrata, reintregind calitatea si eficienta tuturor produselor companiei.

Cu o traditie de 22 de ani, Laboratoarele PlantExtrakt fabrica produse din plante proaspete, provenite in mare parte din culturi proprii, sursele de materie prima fiind strict controlate. In procesul de productie se folosesc metode moderne de extractie, conservandu-se profilul natural al compusilor activi. Astfel, produsele dobandesc o valoare superioara pentru mentinerea sanatatii organismului uman.

PlantExtrakt se angajeaza sa duca mai departe traditia de a fabrica produse de cea mai buna calitate, cu cea mai mare responsabilitate.

Produsele PlantExtrakt pot fi gasite in farmaciile si magazinele partenere. Mai multe informatii pe www.plantextrakt.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea