Social

Dumitru Sechelariu cere indemnizatie de mamica

Fostul primar al Bacaului intra in concediu de crestere a copilului . O voi trimite pe sotia mea la serviciu si eu voi sta acasa, ca sa ma ocup de cresterea fetitei, s-a decis Dumitru Sechelariu, ramas fara Drept de semnatura in propriile firme.

Fostul edil al Bacaului a intrat de citeva zile in rindul beneficiarilor de ajutor pentru cresterea copilului , respectiv fetita lui cea mica, in virsta de un an si jumatate. Decizia lui Sechelariu pare de inteles, in conditiile in care, ca patron al firmelor sale, nu mai avea nici un drept la semnatura, fapt hotarit de instanta. Din acest motiv, s-a hotarit sa transfere responsabilitatea afacerilor pe umerii sotiei sale. In aceasta perioada am fost mereu haituit si am considerat ca asa este cel mai bine. Sotia va merge in locul meu la serviciu, iar eu voi sta acasa si voi avea grija de Dora, ne-a declarat fostul primar al Bacaului. Sechelariu detine o fabrica de hirtie, o retea de magazine in statiile de autobuz ale orasului, un trust de presa si un institut de proiectari. El locuieste intr-o vila ce se intinde pe citeva sute de metri patrati si conduce masini luxoase .

Opt milioane ori sase luni

Sechelariu va beneficia de indemnizatia in cuantum de opt milioane de lei doar o jumatate de an, pina cind fetita va implini doi ani. Acum, dupa opt ani in care, ca primar, a refuzat luna de luna salariul, Dumitru Sechelariu s-a retras in familie, unde va trai cu cele opt milioane primite de la stat, din alocatia celor patru copii si din salariul sotiei. Nu sint nici primul, nici ultimul care face asta. Este un drept pe care il au toate mamicile si toti taticii din tara asta si nu vad de ce n-as beneficia si eu de el, adauga fostul edil al Bacaului.

E dreptul oricarui parinte

Faptul ca fostul primar si-a depus actele la autoritatile locale si si-a cerut drepturile banesti pentru cresterea fetitei ne-a fost confirmat ieri si de Ioana Calustian, sefa Serviciului Public de Asistenta Sociala. Ea n-a stiut sa spuna insa daca Dumitru Sechelariu a fost personal sa depuna documentele necesare. Este un drept al oricarui parinte, asa ca nu vad nimic neobisnuit in acest lucru, a afirmat aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea