Social

#fuziune #liga campionilor #campionat #fotbal #liga i #unirea urziceni #steaua

Dumitru Dragomir crede ca fuziunea Unirea Urziceni-Steaua ar face bine fotbalului romanesc

Posibila dintre Steaua si provoaca reactii in lant in fotbalul romanesc. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir , a declarat astazi ca o eventuala fuziune intre Unirea Urziceni si Steaua ar fi de bun augur pentru fotbalul autohton, pentru ca din doua echipe bune s-ar face una mai buna. In schimb, autorul golului care a dus Unirea Urziceni pe primul loc al Ligii I, , a declarat pentru Realitatea TV ca nu stie nimic despre o fuziune a Unirii cu Steaua, proces care de altfel nici nu il intereseaza.

Dragomir crede ca o fuziune intre doua echipe puternice ar da o echipa foarte buna si cu sanse mari sa aiba rezultate bune in Liga Campionilor. "Este foarte posibila aceasta fuziune. Ei pot sa vina dupa ce se termina campionatul si zic ca vor sa se uneasca, iar Comitetul Federal ar aproba cererea fara niciun fel de probleme", a declarat presedintele LPF pentru NewsIn.

In plus, Dumitru Dragomir crede ca acest final de campionat va fi unul "curat" si mai ales foarte disputat. In acest moment, pentru titlul de campioana se bat Unirea Urziceni, Dinamo si FC Timisoara , care ar putea avea sanse la primul loc numai daca ar primi ianpoi punctele primite penalizare de la forul international.


Finantatorul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a lansat aseara o ipoteza conform careia Unirea Urziceni si Steaua ar intentiona sa fuzioneze, pentru ca stelistii sa poata evolua in Liga Campionilor. Acest zvon nu a fost infirmat de patronul Stelei, Gigi Becali, care a declarat ca vrea sa “o faca” campioana pe Unirea Urziceni.

Potrivit Realitatea TV, Unirea Urziceni se afla in acest moment pe primul loc in Liga I, cu 66 de puncte, la doar un punct de Dinamo, formatie pe care a invins-o duminica, pe teren propriu, scor 1-0. Locul trei este ocupat de FC Timisoara, care are 61 de puncte, insa in cazul in care va primi cele 6 puncte inapoi de la TAS va trece pe primul loc, cu doar doua etape inainte de finalul campionatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea