Social

#Dumitru Dragomir DIICOT #dumitru dragomir

Dumitru Dragomir, la DIICOT. “Aici, vii cand te cheama, pleci cand iti mai dau drumul”

Dumitru Dragomir, presedinte de onoare la FC Voluntari si fost presedintele LPF, a fost audiat in aceasta dimineata la DIICOT, in dosarul in care procurorii ancheteaza cum a fost cheltuit un milion de dolari in legatura cu baza FRF de la Buftea.

Dumitru Dragomir a iesit de la audieri si a declarat ca a raspuns la intrebarile procurorilor, dar a precizat ca nu stie ce se urmareste cu adevarat prin aceasta ancheta.

“Am fost chemat, ca martor, intr-o problema a anilor 2000 nu stiu cat - 2000 nu stiu cat, m-au intrebat ce s-a discutat in Comitetele Executive, ce decizii s-au luat. La unele am fost, la unele am lipsit. Ce m-au intrebat procurorii, am raspuns. M-au intrebat de alte probleme, dar de milion, nu. Nu doar despre baza de la Buftea, si despre cea de la Mogosoaia, si despre Liga. Nu stiu ce urmaresc procurorii. Ce se proceda prin Comitetele Executive, nimic altceva nu m-au intrebat. Procedura era ca daca nu era Mircea Sandu, cele doua baze nu se faceau. Pentru orice faci bine in Romania, trebuie sa te reclame cineva. Nu stiu cine a reclamat acum. Nu era treaba mea sa aflu cine a reclamat. Eu eram cam in contra cu Federatia, mai puneam piciorul pe frana. Mircea Sandu a facut lucruri bune in Romania, bazele de la Buftea si de la Mogosoaia. M-au chemat in calitate de martor. Aici, vii cand te cheama, pleci cand iti mai dau drumul”, a declarat Dumitru Dragomir.

In cursul zilei de astazi, alaturi de Dumitru Dragomir, vor fi audiati si Marian Rusen, Stefan Stana si Paul Costas, toti fosti membri ai Comitetului Executiv, informeaza Gazeta Sporturilor.

Potrivit DigiSport, luni va fi chemat la audieri si fostul presedinte executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea