Social

Dubla crima incheiata cu o casnicie

Sotul uneia din farmacistele ucise in decembrie 2004 la Brasov s-a casatorit, sambata, cu una din ziaristele care au relatat despre caz. Nas le-a fost un politist.

Daniel Cistian a ramas vaduv dupa ce sotia sa, Manuela Cistian, a fost impuscata in cap de la scurta distanta cu o arma de foc artizanala.

DURERE

Daniel Cistian a trecut prin momente extrem de dureroase imediat dupa moartea sotiei. Imediat dupa dublul asasinat, el a fost primul om care a intrat in farmacie si care, practic, a descoperit intreaga scena a crimei. Imaginile de atunci l-au marcat extrem de tare. Suferinta prin care a trecut a fost cumplita, cu atat mai mult cu cat, din spusele prietenilor, se intelegea foarte bine cu Manuela Cistian.

DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE

Omul a gasit totusi in suflet puterea de-a pasi pe un nou drum in viata. Coincidenta a facut ca persoana care i-a alinat durerea sa fie chiar dintre ziaristii care au relatat pe larg in presa despre aceasta tragedie. Tot cunoscutii spun ca intre Daniel si Flavia a fost dragoste la prima vedere. O poveste care i-a adus la sfarsitul saptamanii trecute pe Daniel Cistian si pe Flavia Todea in fata ofiterului de stare civila si a preotului. Cei doi miri si-au ales drept nas chiar un politist. Silviu Stefan este in prezent purtator de cuvant la Politia Comunitara Brasov si i-a fost coleg miresei la un cotidian local. Mirii au vrut sa pastreze discretia asupra evenimentului care le-a unit destinele.

SUSPECTUL, ELIBERAT

Ancheta dublului asasinat petrecut in decembrie 2004 la Brasov este teoretic incheiata. Procurorii de la Crima Organizata , care ancheteaza acest caz, au incheiat de anul trecut rechizitoriul si l-au trimis in instanta. Oamenii legii au, pana acum, un singur suspect de numele caruia au legat dublul asasinat. alexandru diaconescu a fost arestat in decembrie 2004, la scurt timp dupa crima. Procurorii spun ca au gasit amprentele lui genetice in farmacie, chiar in locul in care cele doua farmaciste au fost ucise. In 2005, instanta l-a pus insa in libertate pe Alexandru Diaconescu, pe motiv ca dovezile stranse impotriva lui nu sunt relevante.

ASASIN IN LIBERTATE

Arma crimei nu a fost gasita nici pana in prezent, iar avocatii lui Diaconescu spun ca ucigasul celor doua farmaciste se plimba de fapt si astazi in libertate. Miza procesului e imensa, pentru ca cel care va fi gasit vinovat de acest asasinat risca inchisoare pe viata pentru omor deosebit de grav.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea