Social

#tanara batuta #revedere fiu #proxeneti #drama #germania #coma #spital

Drama tinerei desfigurata de proxeneti. A izbucnit in plans cand si-a revazut fiul

Imaginile impresionante, in care tanara de 20 de ani batuta de proxeneti in Germania pentru ca nu vroia sa se prostitueze isi revede fiul, au creat un val de emotie.

Sursa foto: evz.ro

Ioana, care zace se doua saptamani pe un pat de spital din Koln, si-a revenit din coma, iar mama sa i-a fost alaturi. I-a aratat o fotografie cu fiul sau de nici doi ani, insa pentru ca nu poate vorbi, tanara a inceput sa planga, semn ca l-a recunoscut.

Pentru el a plecat Ioana printre straini. A mers sa munceasca cinstit si sa castige bani ca sa il poata creste frumos. Dar a fost pacalita in cel mai crunt mod cu putinta si a incaput pe mana unor proxeneti care au obligat-o sa se prostitueze. Tanara a refuzat, asa ca a fost batuta crunt. Traumele pe care le-a suferit au condamnat-o cel mai probabil la o viata tintuita intr-un pat.

Sursa foto: stirileprotv.ro

"Nu va avea o viata normala, vor fi restrictii severe in ceea ce o priveste. Va supravietui, corpul si mintea ei vor trece peste aceasta situatie si va fi transferata la un centru bun de reabilitare pentru a-si imbunatati activitatea creierului, pentru a-si exersa abilitatea de a vorbi, de a se misca", a explicat pentru Pro TV medicul neurochirurg Roland Goldbrunner.



Sursa foto: observatorulph.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea