Social

#liviu dragnea #ministerul administratiei #restrictie arme civili

Dragnea vrea sa restranga drepturile civililor de a purta arme

Ministrul Administratiei si Internelor , Liviu Dragnea , a declarat ca intentioneaza sa propuna un act normativ pentru limitarea purtarii armelor de catre civili. 

"Sunt in discutii in ceea ce priveste un act normativ pentru restrangerea libertatii de a purta arme in Romania," a spus Liviu Dragnea, ministrul de resort, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV. "Din primele evaluari, reiese ca armele de focuri purtate de populatie au fost folosite, in principal, pentru atac si lupte de strada , nu pentru aparare.

Pun serios in discutie acordarea posibilitatii de a purta arme de catre populatia civila," a adaugat el. De asemenea, Liviu Dragnea a tinut sa mentioneze ca armele furate de la depozitul din Ciorogarla nu au avut nici o legatura cu atacul din Brasov.

Ministrul de Interne a declarat, printre altele, ca politistii implicati in capturarea celor 1.200 de kilograme de droguri in Constanta vor fi rasplatiti pentru reusita lor. "Am cerut Sefului Politiei Romane sa recompenseze acesti oameni

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea