Social

#impozitare BOR # Eugen Teodorovici BOR #impozitare venituri BOR #bor

Dragnea se opune impozitarii veniturilor Bisericii Ortodoxe Romane. “Sa se supere unii”

Liviu Dragnea si-a exprimat punctul de vedere vizavi de intentia lui Eugen Teodorovici, senator si consilier onorific al premierului Mihai Tudose, de a impozita veniturile Bisericii.

“Biserica trebuie sa inteleaga si sa aleaga. Traim in secolul XXI. Este nevoie de bani”, a subliniat Teodorovici, care a fost ministru de Finante.

Eugen Teodorovici a precizat ca este o discutie ce se poarta in interiorul Guvernului: “Fie sa retrocedam ce au de retrocedat si atunci gasim o cale de impozitare pentru ca asa e normal”, a explicat consilierul premierului, pentru digi24.ro.

„Daca facem un calcul ultimii 10 ani sau ultimii 27 de ani de zile cu cat a finantat statul roman biserica romana, o sa vedem ca sunt sume foarte importante. Dar trebuie sa gasim un echilibru. Repet, propunerea pe care as vrea sa o fac nu am nicio indoiala ca va fi acceptata de BOR”, a mai sustinut Teodorovici.

In replica, liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat, la Parlament, ca “din punctul sau de vedere ar trebui sa incercam sa pastram niste institutii in Romania, cel putin sa le ajutam sa existe”.

“Nu sustin aceasta idee. Sa se supere unii dar eu nu o sustin”, a spus Dragnea.

Presedintele PSD a precizat ca nici nu s-a discutat in coalitie acest aspect si nici nu vrea sa discute.

 

Sursa foto: hotnews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea