Social

#liviu dragnea #discurs instalare #ministru interne

Dragnea: Doresc ca politistii sa respecte cetatenii

Noul ministru de Interne, Liviu Dragnea , a precizat miercuri, in discursul tinut cu ocazia instalarii sale in functie, ca isi propune ca, incepand chiar din prima zi a mandatului sau, cele doua componente ale ministerului pe care il conduce, Administratia si Internele, sa conlucreze in sprijinul beneficiarului lor, cetateanul roman.

Dragnea si-a inceput discursul prin a explica ca acesta este motivul pentru care a tinut atat de mult ca la ceremonia de investire sa participe atat sefii structurilor militare din MAI, cat si presedintii de Consilii Judetene si primarii de mari municipii.

"Respectam si eu si colegii mei din administratia locala structurile MAI, haina militara, profesionalismul, tinem ca prestigiul dumneavoastra sa nu fie stirbit. Doresc insa ca, incepand de astazi, cele doua componente, Internele si Administratia, sa lucreze impreuna, deoarece amandoua au un singur beneficiar , cetateanul roman", a declarat Liviu Dragnea.

Pe de alta parte, acesta a precizat inca o data ca unul dintre obiectivele principale ale mandatului sau va fi descentralizarea reala, "obiectiv asumat si de presedintele Mircea Geoana, in calitate de presedinte de partid, dar si presedinte al Senatului".

"Acest proces, care este aproape inghetat, trebuie declansat si pus in practica cat mai repede", a completat Dragnea. Acesta s-a referit si la celelalte prioritati ale mandatului sau, printre care siguranta copiilor in scoli si a cetatenilor pe strada.

"Va cer stimati colegi ca in Romania elevii, copiii nostri, sa mearga, sa se intoarca de la scoala in siguranta. Doar putine cazuri ajung la televizor cu ceea ce se intampla in scoli", a spus Dragnea. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea