Social

#festival #brasov #festival film #film horror

"Dracula Film Horror and Fantasy Festival", la Brasov

Orasul Brasov va gadzui, in perioda 30 octombrie-3 noiembrie, Festivalul "Dracula Film Horror and Fantasy Festival", care va prezenta publicului 40 de pelicule de renume, la Centrul Cultural Reduta, Cinemateca Patria, Cityplex si Castelul Bran.

Festivalul cuprinde sectiuni precum "Copiii fantastici", premiere exclusive, filmele din promotia lui 2013, "Noaptea Dracula", pelicule clasice horror ale anilor '60, Zombie Night & Day, Maraton Franciza Alien, Maestrii Europeni ai Ororii si Shorts.

"Inca de la prima editie dorim sa demonstram ca selectia filmelor este una demna de un festival de marca. Este un program care va interesa atat publicul larg, cat si cunoscatorii si pasionatii de gen", a mentionat Anca Gradinariu, director artistic la festivalului.

De asemenea, in cadrul festivalul vor avea loc si petreceri tematice. "Vor fi si petrecerile cu costume, acolo vor mixa, printre altii, Gojira si Aria Urbana, si va exista si un meniu special. Nu trebuie ratata nici petrecerea de la Castelul Bran, cu Nocturno si Cahul ", a adaugat Marius Valsanescu, reprezentant organizator Asociatia Culturala Fanzin.



Sursa foto: bizbrasov.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea