Social

#inghetata #sondaj #sex

Doua treimi din romance prefera inghetata sexului

63% dintre romance prefera inghetata unei partide de amor. Barbatii se declara in schimb adeptii sexului, 66% dintre ei nu l-ar da pe inghetata.

Magnum , unul dintre cele mai cunoscute branduri de inghetata din lume, a organizat un studiu pentru a afla cat de mult le place romanilor inghetata. Studiul, citat de Gandul, arata ca la nivel national, femeile sunt mult mai interesate de inghetata decat de sex.

Oradencele sunt de-a dreptul innebunite dupa inghetata. Peste 80% din ele, indiferent de categoria de varsta, prefera desertul racoritor in locul sexului. La Iasi, 87% dintre femei ar face mai degraba dragoste decat sa manance o inghetata, dar 46% dintre barbati prefera inghetata.

In capitala, femeile adora inghetata. 80% dintre femeile de peste 21 de ani spun ca inghetata le produce mai multa placere ca o partida de sex, dar 30% din fetele sub 21 de aniar alege sexul.

La Cluj, inghetata si sexul au procente egale in preferintele romanilor, dar mai mult de jumatate din brasoveni prefera sexul. Femeile de peste 35 de ani din Timisoara prefera in proportie de 86% inghetata, dar 57% dintre tinerele sub 21 de ani ar lasa inghetata sa se topeasca ca sa faca sex.

Studiul a fost realizat in perioada 30 iunie – 30 iulie, pe un esantion de 70.000 de femei si barbati din sapte orase din Romania.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea