Social

# paine retrasa piata #paine retrasa #paine

Doua tipuri de paine, retrase de pe piata. Au fost retrase de pe rafturile unui lant mare de magazine

O noua alerta alimentara! Doua tipuri de paine au fost retrase de la vanzare. Drojdia care a fost folosita pentru aceste produse de panificatie era contaminata cu oxid de etilena.

 

Potrivit informatiilor transmise de ANSVSA, produsele de panificatie achizitionate in data de 6 octombrie au fost retrase de la rafturi, iar persoanele care le-au cumparat sunt rugate sa nu le consume. Este vorba despre bagheta french de 300 de grame si de demi bagheta french de 110 grame.

„Cu toate acestea, produsele nu prezinta un risc direct pentru sanatate, deoarece concentratia de materie prima pentru obtinerea careia s-a folosit acest ingredient este foarte mica in produsele de panificatie (sub 2,5%). Rechemarea priveste exclusiv produsele din loturile comercializate in data 6.10.2021. Toate celelelate produse comercializate in raionul de panificatie nu sunt afectate”, arata ANSVSA.

Lantul de supermarketuri le cere consumatorilor sa nu consume produsele cumparate in 6 octombrie, sfatuindu-i sa le distruga sau sa le returneze la magazin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea