Social

# distractie litoral #oferte mamaia #parcuri acvatice #oferte vacanta #litoral

Doua noi parcuri acvatice pe Litoral! Cat costa intrarea

Turistii de pe litoral au, din aceasta vara, doua locuri de distractie. Pe langa deja cunoscutul Aqua Magic din Mamaia, care se redeschide maine, un nou parc de distractii se deschide la Eforie Nord. 

Aqua Magic se redeschide vineri, odata cu debutul vacantei elevilor. Pe langa modernizarile mult asteptate, o noutate o reprezintă Aquateca, un spaţiu de relaxare unde oricine este binevenit să împrumute o carte, să participe la lecturi publice, să picteze sau să modeleze, cu ajutorul unor artişti, actori, pictori, graficieni. 

Eforie Aqua Park este destinat staţiunilor din sudul litoralului, fiind situat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa şi Lacul Belona, şi s-a deschis pe 13 iunie. Pe timpul zilei, buna dispozitie va fi intretinuta de o echipa de specialisti, iar in fiecare zi vor fi organizate spectacole si petreceri interactive pentru copii si adulti, avand invitati speciali din lumea vedetelor.

 

Programul de funcţionare este zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, preţul unui bilet fiind de 25 de lei pentru copiii sub 1,5 metri şi 35 de lei pentru adulţi, între 13 iunie şi 13 iulie şi între 17 august şi 17 septembrie, crescând cu câte 10 lei în perioada 14 iulie - 16 august. Puteti cumpara bilete online aici: //www.eforie-aquapark.ro/bilete/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea