Social

#familii distruse #pilot roman #avion prabusit

Doua familii distruse in urma tragediei aviatice de la Milano. Jurnalistii italieni au publicat numele tuturor victimelor

Doua familii sunt distruse in urma tragediei aviatice care a avut loc langa Milano. Jurnalistii italieni au publicat numele tuturor persoanelor care au decedat in urma prabusirii aeronavei. Potrivit Corriere della Sera, in accidentul aviatic a murit Dan Petrescu (68 de ani), sotia acestuia, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani) si fiul lor, Dan Stefan Petrescu, (30 de ani).

 

De asemenea, in avion se mai aflau Filippo Nascimbene (33 de ani), sotia sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou- fiica comentatorului sportiv Miki Alexandrescu (34 de ani), nascuta in Franta, si fiul lor, Raphael, nascut la Milano, pe 16 ianuarie 2020.

In urma accidentului si-a mai pierdut viata si Miruna Anca Wanda Lozinschi, nascuta in 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline si totodata bunica lui Rafael. Cea de-a opta victima a accidentului aviatic din Italia este Julien Brossard (36 de ani), un prieten canadian al lui Dan Stefan Petrescu.

Un avion cu turisti, model PC cu 12 propulsoare, avand 8 persoane la bord s-a prabusit in zona Via Marignano, langa terminalul San Donato duminica, 3 octombrie. Aeronava plecase de pe aeroportul privat Linate spre Sardinia si s-a prabusit la scurt timp dupa ora 14.00 (ora Romaniei) in zona Marignano peste o cladire aflata in curs de renovare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea