Social

#politie #atac terorist #dispozitive explozive #maratonul din Boston # Ziua Patriotilor #dezamorsare

Doua dispozitive explozive, detectate si dezamorsate la Boston

Imediat dupa exploziile ce au avut loc la Boston, autoritatile au gasit alte doua dispozitive explozive, care au fost rapid dezamorsate, au anuntat surse din cadrul serviciilor de interventie.

Nu au fost oferite detalii despre zonele in care au fost despistate acestea, insa doua hoteluri din apropierea locului in care s-a desfasurat maratonul din Boston au fost evacuate.

In urma exploziilor au murit trei oameni si alte 130 de persoane au fost ranite, au declarat surse de la fata locului pentru Fox News. Acestea au precizat ca unele victime au picioarele amputate.

Autoritatile americane nu au stabilit inca daca aceste explozii au fost accidentale sau a fost vorba despre un atac terorist.

"Au fost mai multe explozii. La fata locului s-au deplasat serviciile de interventie. Nu stim exact cate persoane au fost ranite", a declarat purtatorul de cuvant al Departamentului Politiei din Boston.

Ieri au avut loc doua explozii in apropierea liniei de sosire a maratonului din Boston, iar intreaga zona a fost inchisa din cauza acestui incident. Maratonul din Boston a fost organizat cu ocazia Zilei Patriotilor, care este sarbatorita in a treia zi de luni din aprilie, incepand din anul 1897.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea