Social

#cutremur Buzau #cutremure Vrancea #cutremur romania #seism #ins

Doua cutremure in Romania in mai putin de o ora!

Azi-dimineata, in tara noastra s-au produs doua cutremure, primul seism cu magnitudinea de 3,3 grade Richter a avut loc in judetul Vrancea, urmat la jumatate de ora de un seism de 3,4 grade in judetul Buzau.

Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului /INFP/, cutremurul din judetul Vrancea s-a produs la ora locala 4,39 la o adancime de 73 de kilometri, iar localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Marasesti (29 km), Focsani (30 km), Adjud (38 km), Tecuci (44 km) si Onesti (46 km).

Seismul din judetul Buzau a avut loc la ora locala 5,07 la o adancime de 118 kilometri iar localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (36 km), Targu Secuiesc (50 km), Ramnicu Sarat (51 km), Focsani (54 km) si Buzau (60 km).

De la inceputul anului 2015, in zona seismica Vrancea, au fost inregistrate doua cutremure cu magnitudinea peste 4 grade pe Richter, respectiv 4,6 grade, unul avand loc in data 24 ianuarie, iar celalalt pe 16 martie 2015.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea