Social

#mona musca #dosar #plimbare #tribunal

Dosarul Monei Musca, plimbat din nou intre completele de judecata

Curtea de Apel Bucuresti a decis sa amane procesul prin care Mona Musca cere revizuirea deciziei de colaborare cu Securitatea , pentru ca judecatorii din completul de joi de la Sectia a III-a, unde a ajuns dosarul, au sustinut ca acest caz trebuie judecat de alt complet.

Initial, dosarul a fost inregistrat la Sectia a III-a civila , insa judecatorii au sustinut ca nu sunt competenti sa il judece si au decis sa il trimita la Sectia a VIII-a de contencios administrativ, insa nici aceasta sectie nu a vrut sa judece dosarul, informeaza NewsIn.

In aceste conditii, dosarul a fost trimis, in octombrie , de catre presedintele Curtii de Apel Bucuresti, Nicolae Florescu, inapoi la Sectia a III-a Civila. Completul de la Sectia a III-a civila, care a fost desemnat sa judece joi procesul, a considerat, insa, ca dosarul trebuie sa se intoarca la completul de la aceeasi sectie de unde a plecat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea