Social

Dosarul lui Vantu, rejudecat

Instanta Tribunalului Bucuresti a admis apelul lui Sorin Ovidiu Vantu in dosarul referitor la constituirea Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID) si a trimis cauza spre rejudecare instantei de fond.
Sectia a II-a penala a Tribunalului Bucuresti a luat in discutie luni apelul lui Vantu in acest dosar, dupa ce Judecatoria Sectorului 1 l-a condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Avocatul luiSorin Ovidiu Vantua cerut trimiterea dosarului spre rejudecare la Judecatoria Sectorului 1, pe motiv ca instanta de fond l-a condamnat pe omul de afaceri fara sa administreze toate probele. El a sustinut ca, desi Vantu a fost condamnat pentru fals in declaratii si uz de fals , anchetatorii nu au administrat probele pentru cea de-a doua infractiune . Mai mult, omul de afaceri nu ar fi fost audiat in legatura cu aceasta fapta. Avocatul a mai sustinut ca Vantu nu este vinovat pentru faptele respective si ca ar fi trebuit sa fie achitat in acest dosar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea